Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Altay Bilgin

Altay Bilgin'in sosyal ağları ve kişisel paylaşımları.

Kadınlar Borsada Yer Alabilir mi?

Posted on January 11 2014 by Altay Bilgin

Kadınlar Borsada Yer Alabilir mi?

Bu soruyu ilk duydunuz da belki saçma gelebilir. Belki de yok artık daha neler diyebilirsiniz. Ama neden yer almasın ki? Kadınların birçok konuda başarılı girişimler yaptığını biliyor olmasınız ve kabul etmelisiniz. Kadınlar genelde akıllarına koydukları işi yapmadan bırakmazlar.

Borsa tarihi boyunca da başarılı kadın borsa yatırımcıları elbette olmuştur. Pek hala günümüzde de olabilir. Hatta günümüz olanakları ile çok daha kolay bir şekilde borsada yer alabilirler. Borsanasıloynanır1 sitesi yazarlarından olan Aysun Bayhan’ın ele aldığı bu konu 2014 yılının ilk tartışma konusu olabilir bana göre. Yazının linki : http://www.borsanasiloynanir1.com/bayanlar-borsa-oynayabilir-mi/

Günümüzde hala kadın – erkek tartışmalarının devam ettiğini düşünecek olursak kesinlikle güzel bir konunun ele alındığını düşünüyorum. Kadınlar da, internetten sunulan eğitim olanaklarından faydalanıp borsa bilgisine sahip olarak, başarılı borsa işlemleri gerçekleştirebilirler. Bu sayede hem ev ekonomilerine destek olurlar hem de eşlerine.

Comment on this post